Meistä

caroline ommig bycaroline

Tammikuussa 2018 perustin yrityksen RE-Invest Ab Oy mieheni kanssa. Yhtiön toiminta oli tarkoitettu koostumaan huoneistojen kunnostuksesta, stailauksesta ja myymisestä. Näin myös yritystarinamme alkoi, mutta aika äkkiä toiminta muuttui hieman.

Otin opintovapaata työstäni ja aloin opiskelemaan suunnitteluavustajaksi, suuntauksena arkkitehtisuunnittelu. Tämä johti siihen, että aloin tekemän rakennussuunnittelua ja rakennuslupapiirustuksia. Samalla tutkin mahdollisuutta aloittamaan stailaustoimintaa.

Yhtäkkiä minulla oli kolme ”jalkaa” millä seisoa ja aika ei oikein tahtonut riittää kaikille. Kun opinnot päättyivät syksyllä 2018 päätin panostaa omaan yrittämiseen, otin lopputilin työstäni ja aloin käyttämään tavaramerkkini by Caroline.

Tänä päivänä minun päiväni muodostavat stailauksista, stailausvierailuista, sisustussuunnitteluista ja rakennussuunnittelusta. Lyhyesti sanottuna, stailausta, sisustamisesta ja suunnittelusta.

Olen ollut kiinnostunut suunnittelusta ja sisustamisesta kauan, ja nämä ovat olleet minulle iso harraste monta vuotta. Nyt tästä on tullut kokoaikainen työni. Matka on ollut pitkä, mutta kerätyillä kokemuksilla odotan innolla luomaan projekteja jotka antavat asiakkailleni onnea ja iloa.

Liikkeellepaneva voima työssäni on olla luova, työskennellä keholla ja sielulla ja täten luoda miellyttäviä ympäristöjä asiakkailleni.

Jos haluat tietää enemmän minusta ja työstäni, olet tervetullut seuraamaan minua somessa.
Instagram @home_bycaroline
Facebook @homebycaroline