Referenssit

X
Hanke Kauppapuistikko
Asiakaan palaute
”by Caroline suoritti laajemman remontin ja stailauksen asunnossamme Vaasassa ennen myyntiä. Työ sisälsi kaikki huoneet, keittiö, kylpyhuone ja parveke. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. by Caroline hoiti koko projektin suunnittelusta, ongelmanratkaisusta ja kunnostamisesta siivoukseen ja stailaukseen. Työ suoritettiin parhaalla mahdollisella tavalla; suora ja selkeä kommunikaatio, ensiluokkainen käsityö ja älykkäät sekä kustannustehokkaat ratkaisut erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Työ suoritettiin nopeasti ja uskomattoman ammattimaisesti.

Sama koskee stailausta. by Caroline onnistui todella korostamaan asunnon edut käyttämällä oikeat kalusteet, oikea valaistus, tekstiilit ja muut tarvikkeet. by Carolinen Homestyling voi todella esittää asuntoa parhaalla tavalla ennen myyntiä. Johtava stailausyritys Vaasassa.

Olemme erittäin tyytyväisiä ja haluamme todella suositella by Caroline.

Ari och Birgitta Samppala
9.5.2019
X
Hanke Malmönkatu
54 m2:n asunto, 2 huonetta ja keittokomero. Talon on rakennettu vuonna 1954 ja asunto oli alkuperäiskunnossa.

Uusi pohjaratkaisu missä mm kylpyhuonetta suurennettiin ja ”walk-in-closet” suunniteltiin makuuhuoneeseen.

Koko asuntoa purettiin ja kaikki pinnat uusittiin. Keittokomero oli ahdas ja todellinen haaste jotta sen saatiin tilavammaksi ja valoisaksi, mutta keittiösuunnittelun tulos oli onnistunut. Ahdas ja pimeä keittokomero muuttui tilavaksi ja valoisaksi keittiöksi.

Kustannustehokkaalla kunnostuksella ja täydellisellä homestylingillä asunto tuli myydyksi kolmessa päivässä ennen ensiesittelyä.
X
Täydentävä myyntistailaus
Tässä täydentävän myyntistailauksen tehtiin asiakkaalle. Huoneisto oli kalustettu, joten minun tehtäväni oli täydentää tekstiileillä, kasveilla ja somisteilla.
X
Homestyling Kurteeninkatu
X
Ennen ja jälkeen
X
Myyntistailaus puutalo 3 h+k
X
Kerrostalo Suvilahti
X
5 huonetta + keittiö
X
3 huonetta + keittiö
"Kuvat ovat loistava. Kiitos sinulle!"
X
Hoemstyling with art
Yhteistyössä Martina Uthardtin kanssa