Om oss

caroline ommig bycaroline

I januari 2018 bildade jag tillsammans med min sambo företaget RE-Invest Ab Oy. Bolagets verksamhet skulle vara att renovera och styla lägenheter som vi sen sålde. Så började också vår företagshistoria, men ganska snabbt tog det en lite annan vändning.

Jag tog studieledigt från mitt arbete och skolade om mig till planeringsassistent med inriktning på arkitektplanering. Det ledde till att jag började göra planeringar och ritningar för bygglov. Samtidigt undersökte jag möjligheten att starta med homestylingverksamhet.

Plötsligt hade jag tre ”ben” att stå på och tiden ville inte räcka till. När studierna var klara hösten 2018 tog jag beslutet att satsa helhjärtat på företaget, sade upp mig från min tjänst och började använda mitt varumärke by Caroline.

Idag består mina dagar av homestylingar, stylingkonsultationer, inredningsplanering och ritande (bygglovsritingar). Kort och gott styling, inredning och planering.

Att planera och att inreda har varit ett stort intresse och en hobby i många år. Nu har det äntligen blivit mitt heltidsarbete. En lång väg hit men med bagaget fyllt av en mängd av erfarenheter ser jag framemot att nu skapa projekt som ger mina kunder lycka och glädje.

Drivkraften i mitt arbete är att få vara kreativ, arbeta med kropp och själ och skapa trivsamma miljöer för mina kunder.

Vill du veta mer om mig och mitt arbete så är du välkommen att följa mig på sociala medier.
Instagram @home_bycaroline
Facebook @homebycaroline