Referenser

X
Projekt Handelsesplanaden
by Caroline genomförde en större renovering och styling av vår lägenhet i Vasa inför försäljningen. Arbetet omfattade samtliga rum, kök, badrum och balkong. Vi är mycket nöjda med resultatet.
by Caroline tog hand om hela projektet från planering, problemlösning och renovering till städning och styling. Arbetet utfördes på bästa tänkbara sätt: rak och tydlig kommunikation, förstklassigt hantverk och smarta, kostnadseffektiva lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Arbeten utfördes snabbt och otroligt professionellt.

Samma sak gäller styling. by Caroline kunde verkligen lyfta fram bostadens fördelar genom rätt möblering, ljussättning, textilier och accessoarer. Homestyling by Caroline kan verkligen presentera bostaden på bästa sätt inför försäljningen. Ett ledande företag inom homestyling i Vasa.

Vi är mycket nöjda och vill verkligen rekommendera by Caroline.

Ari och Birgitta Samppala
9.5.2019
X
Projekt Malmögatan
Lägenhet på 54 m2, 2 rum och kokvrå. Huset byggt 1954 och lägenheten i originalskick.

Ny planlösning där bland annat badrummet förstorades och en ”walk-in-closet” planerades in i sovrummet.

Allt i lägenheten revs och alla ytor förnyades. Den smala kokvrån var en utmaning att få ljus och rymligt, men resultatet av köksplaneringen blev lyckat. En mörk och smal kokvrå förvandlades till ett ljust och rymligt kök.

Med en kostnadseffektiv renovering och komplett homestyling såldes lägenheten på tre dagar innan premiärvisning.

X
Kompletteringsstyling
Här gjordes en kompletteringsstyling åt kunden. Lägenheten var möblerad så min uppgift var att komplettera med textilier, grönväxter och inredningsdetaljer.
X
Homestyling Kurtensgatan
X
Före och efter
X
Homestyling trähus 3 rummare
X
Höghuslägenhet Sunnanvik
X
5 rum och kök
X
3 rum och kök
"Kuvat ovat loistava. Kiitos sinulle!"
X
Homestyling med konst
I samarbete med Martina Uthardt